Horodnic de Sus: Şofer fără permis depistat la volan pe drumul comunal "În deal la popă"

La 28.01.2017, ora 17.10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe drumul comunal denumit popular „În deal la popa”, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani și în care se afla în calitate de pasager, o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, posesoarea mașinii.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul i-a fost încredințat bărbatului pentru a fi condus pe drumurile publice de femeia de 50 de ani, care știa faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 29 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar femeia de 50 de ani, pentru comiterea infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche