IȘJ Suceava: „Se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Suceava pentru zilele de luni și marți”

Având în vedere:
  • condițiile meteorologice nefavorabile și avertizările meteorologice de cod galben de ger, ninsori și viscol pentru județul Suceava transmise de către Autoritatea Națională de Meteorologie,
  • Hotărârea Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava din data de 7.01.2017,
Se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Suceava pentru zilele de luni, 9.01.2017 și marți, 10.01.2017.

ISJ Suceava va monitoriza evoluția situației și va lua măsurile care se impun în vederea asigurării siguranței elevilor și a personalului didactic și nedidactic.

Orele vor fi recuperate cu respectarea art. 9, al. (5) din ROFUIP (Regulamentul cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar), conform căruia:
Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate instituției care a aprobat suspendarea cursurilor”.


Inspector şcolar general,
Prof. Gheorghe Lazăr

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava,
Prof. Anuței Ioan Cezar, inspector școlar
Mai nouă Mai veche