Misiuni ale pompierilor militari suceveni, în ultimele 24 de ore

Misiuni ale pompierilor militari suceveni, în ultimele 24 de ore
(06.01.2017, ora 8:00 – 07.01.2017, ora 8:00)

În ultimele 24 de ore, pompierii militari suceveni au intervenit la 56 de misiuni din domeniul situaţiilor de urgenţă. S-au înregistrat 10 incendii, 29 intervenţii ale pompierilor paramedici SMURD, un accident rutier, o monitorizare şi 15 alte misiuni specifice.

Vineri seară, începând cu ora 22:00, pompierii militari din toate subunităţile din judeţ au efectuat misiuni de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost, aflate în pericol din cauza temperaturilor extrem de scăzute. Echipajul Detaşamentului de Pompieri Suceava a identificat o persoană fără adăpost, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în zona Autogării municipiului Suceava. Persoana a fost transportată de către salvatori la Adăpostul „Sfânta Vineri” al Asociaţiei „Lumină Lină”, unde a rămas peste noapte.

Intervenţiile pentru localizarea şi lichidarea incendiilor au fost deosebit de grele, în condiţii vitrege, cu temperaturi foarte scăzute şi vânt puternic, condiţii care puteau determina propagarea cu rapiditate a flăcărilor la construcţiile din preajma focarelor. Din fericire, prin intervenţia promptă şi susţinută a pompierilor militari suceveni şi a lucrătorilor serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, toate incendiile au fost localizate şi lichidate în limitele găsite, protejându-se astfel construcţiile cu bunurile aferente, aflate în vecinătatea gospodăriilor afectate de flăcări.

ISU Suceava
Mai nouă Mai veche