Pojorâta: Accident în lanț la Valea Putnei

La data de 03.01.2017, în jurul orei 18.00, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Gorbănești, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul, pe raza localității Valea Putnei, comuna Pojorâta, pe D.N. 17, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta semnalizată prin indicatoare, pe un sector de drum în rampă, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune laterală cu autoturismul, condus regulamentar din sens opus de o femeie, de 27 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani, și-a continuat deplasarea spre înainte pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 39 ani, din municipiul Suceava, care circula regulamentar în direcția opusă.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani; fiicele minore ale conducătorului auto de 14, respectiv 15 ani și soţia acestuia, de 37 ani, toți din municipiul Suceava.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată cate o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche