Rădăuţi: Un localnic care a primit un telefon prin curierat a fugit fără să plătească

La 26.01.2017, la ora 17.49, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un tânăr de 24 de ani din comuna Iaslovăţ, conducător auto la o firmă de curierat, despre faptul că, în jurul orei 17.40, în timp ce se afla pe raza municipiului Rădăuți, un tânăr care avea de primit un colet, respectiv un telefon mobil, a fugit fără să-l achite.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 26.01.2017, în jurul orelor 17.40, victima a luat legătura telefonică cu o persoană care avea de primit un colet, respectiv un telefon mobil nou, ocazie cu care, s-a întâlnit cu aceasta pe strada Calea Cernăuţi din municipiul Rădăuţi, iar după ce a desfăcut cutia telefonului, profitând de neatenția conducătorului auto, tânărul a luat telefonul şi a fugit, fără să-l achite, prejudiciul fiind de 2.350 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.
Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Nu vă lăsaţi păcăliţi de aparenţe, de cele mai multe ori hoţii pozează în cetăţeni de bună-credinţă, reuşind astfel să-şi pună în aplicare cu uşurinţă intenţiile infracţionale.
Mai nouă Mai veche