Şaru Dornei: Şofer depistat beat la volan după un apel la 112

La 19.01.2017, ora 12.33, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Șaru Dornei, a avut loc un eveniment rutier, iar conducătorul auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, a plecat de la fața locului.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, în jurul orei 13.38, autoturismul a fost depistat pe strada 22 Decembrie din municipiul Vatra Dornei, acesta fiind condus de un bărbat de 67 ani, din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii nu au identificat nici o victimă a accidentului rutier, ci doar avarii ale mașinii, despre care, conducătorul auto a declarat faptul că, acestea s-au produs în data de 17.01.2016, în jurul orei 13.30, în momentul în care manevra autoturismul pentru a intra în curtea unei ferme din comuna Șaru Dornei, lovind stâlpul porții de la intrare.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche