Şcheia: Bunuri furate dintr-o casă nelocuită

La 27.01.2017, ora 17.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un localnic de 36 de ani, despre faptul că, în perioada 20.01.- 27.01.2017, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul pe care-l deține pe raza localității Șcheia.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de siguranță sau alarmare și de faptul că, imobilul nu este locuit, în perioada 20.01. - 27.01.2017, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice, cabluri și obiecte de uz sanitar.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.
Poliţiştii atrag încă o dată atenţia asupra modului de asigurare a imobilelor, în special a celor nelocuite perioade îndelungate de timp. Montaţi sisteme de siguranţă şi rugaţi persoane de încredere să verifice periodic locaţiile respective.
Mai nouă Mai veche