Ședința de instruire a secretarilor UAT-urilor din județul SuceavaAstăzi, 9 ianuarie 2017, ora 11.00 la sediul Instituţiei Prefectului a avut loc ședința de instruire a secretarilor UAT-urilor din județul Suceava. În cadrul întâlnirii, s-au prelucrat probleme privind îndeplinirea de către aceștia a atribuțiilor reieșite din acte normative sau stabilite de către prefect.

Un alt subiect al ședinței l-a constituit restituirea în materia legilor fondului funciar prin acordare de despăgubiri în condițiile Legii nr. 165/2013, precum și modificările aduse articolului 36 din Legea nr. 1/2000, republicată cu modificările ulterioare prin Legea nr. 246/2016.

Întâlnirea de astăzi a creat cadrul legal necesar desemnării de către secretarii UAT-urilor a reprezentantului acestora și a supleantului în cadrul Comisiei de disciplină pentru analizarea și propunerea modului de soluționare a sesizării privitoare la faptele secretarilor unităților administrativ teritoriale, sesizate ca abateri disciplinare, ca urmare a expirării mandatului vechii comisii.

Biroul de presă al Insituţiei Prefectului – judeţul Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.