Siret: Maşină confiscată pentru 730 de pachete de ţigăriLa 26 ianuarie 2017, în jurul orei 3.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Ionuț M., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Volkswagen.
Existând suspiciuni că acestea transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în podeaua autoturismului, precum și în barele din față și spate ale mașinii, cantitatea de 730 pachete de ţigări, de proveniență ucraineană.
Țigările în valoare de 876 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.
Totodată, autoturismul în cauză, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat de către autoritățile vamale, deoarece avea loc special amenajat pentru transportul țigărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.