Siret: Porsche Cayenne căutat în Italia, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei SiretPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Porsche Cayenne, în valoare de 225.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, cetățeanul român Ivan M., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Porsche Cayenne.
Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la provenienta masinii, fapt pentru care au aprofundat verificarile, ocazie cu care au stabilit că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, din luna iunie a anului 2016.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 225.000 lei a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.