Straja: Localnic beat depistat la volanul unei maşini cu numere expirate

La 23.01.2017, în jurul orei 02.30, în timp ce acționa pe DJ 209G, din comuna Straja, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar după circa 5 km, pe raza localităţii Falcău, s-a reuşit blocarea autoturismului.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Straja, ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, numere provizorii fiind expirate din 10.01.2017.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.