Suceava: Poșetă cu bani, documente și bunuri persoanale, furată dintr-o mașină de serviciu


La data de 30.12.2016, ora 13.05, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, persoane necunoscute au spart geamul portierei autoturismului de serviciu, utilizat de o femeie de 31 de ani din localitate și au sustras o poşetă cu bunuri.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 30.12.2016, ora 08.00 a parcat autoturismul pe o stradă din municipiul Suceava, lăsând bunurile de valoare în interior, în cursul zilei, prin spargerea unui geam, persoane necunoscute au sustras o poşetă cu bani, documente și alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Atenţie la modul de asigurare a autoturismelor !

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi să asigure maşinile cu sisteme de securitate. De asemenea, recomandăm parcarea vehiculelor doar în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător. Nu uşuraţi şi facilitaţi activitatea infractorilor prin superficialitatea în asigurarea vehiculelor. Neglijenţa vă poate costa scump!
Mai nouă Mai veche