Suceava: Șofer beat implicat într-un accident pe strada Cernăuți

La 29.01.2017, ora 10.05, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-au prezentat trei conducători auto implicaţi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Suceava, respectiv un bărbat de 60 de ani, din comuna Voitinel, un bărbat de 27 de ani, din județul Vrancea și un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.01.2017, în jurul orei 09.40, cei trei conducători auto au fost implicaţi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava.
Aceștia au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 27 de ani și cel de 51 de ani și de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 60 de ani din comuna Voitinel, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche