Sucevița: Casă din Voivodeasa răvășită de persoane necunoscute

La 04.01.2017, ora 18.58, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în perioada 22.12.2016/04.01.2017, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat de 49 ani din Sucevița, fără a sustrage bunuri.
Din verificări a reieșit că partea vătămată deține o locuință în comuna Sucevița, sat Voievodeasa, unde locuiește periodic, fiind plecat la muncă în străinătate, locuința fiind în grija cumnatei sale.
La data de mai sus, în jurul orei 18,30, cumnata sa s-a deplasat la imobilul în cauză , unde, după pătrunderea în interior, a observat mai multe uși de acces în încăperi care prezentau urme de forțare. După pătrunderea în interiorul acestora, au constatat faptul că erau urme de răvășire, respectiv mai multe obiecte mutate, fapt pentru care au apelat SNUAU 112.
Din interiorul locuinței nu se reclamă lipsa unor bunuri sau valori.
Din cercetările efectuate rezultă faptul că ușa de acces în locuință a fost lăsată în poziția deschis/neasigurat, aspect de care au profitat autorii.
În cauză se efectuează cercetări față de AN sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la furt calificat”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Sucevița.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.