Ulma: Două mașini cu țigări de contrabandă depistate pe drumul Nisipitu - Lupcina

În data de 22 ianuarie a.c., la nivelul STPF Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe comunicația Nisipitu - Lupcina, două autoturisme marca Skoda şi Ford, conduse de O.I., de 46 ani şi V.C. de 43 ani, cetățeni români domiciliați pe raza județelor Botoșani și Suceava.
La controlul efectuat asupra mașinilor, polițiștii de frontieră au descoperit în autoturismul marca Skoda 1.980 de pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, iar în autoturismul marca Ford alte 4.000 de pachete de aceeași proveniență.
Drept urmare, persoanele, mașinile și țigările au fost duse la sediul S.T.P.F. Suceava în vederea continuării cercetărilor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismele folosite la transportul țigărilor au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, cantitatea de 5.980 de pachete cu țigări, în valoare de 65.800 lei a fost ridicată în vederea confiscării.


Purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei
Insp. pr. de poliţie Lungu Radu

Niciun comentariu

Un produs Blogger.