Vama: Tânăr fără permis, accident la Strâmtura, pe DJ 176

La 14.01.2017, în jurul orei 16.12, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de un tânăr de 19 ani din comuna Vama despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, pe raza satului Strâmtura, a fost acroșat de o autoutilitară înmatriculată în străinătate, care a părăsit locul accidentului.
În urma activităților întreprinse de polițiști, autoutilitara implicată în tamponare a fost identificată, aceasta fiind condusă de un tânăr de 20 de ani din comuna Vama, care a recunoscut faptul că, în timp ce conducea vehiculul, nu a acordat prioritate de trecere celuilalt conducător auto și l-a tamponat, după care și-a continuat drumul spre domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.