Vatra Dornei: „Omul cu Mârțoaga”, spectacol al Teatrului Național București la Casa de Cultură „Platon Pardău”



Pe scena Casei de Cultură „Platon Pardău” vor urca luni, 23 ianuarie 2017, actorii Teatrului Naţional din Bucureşti cu spectacolul „OMUL CU MÂRŢOAGA”, o „comedie naţională” după cum o intitulează şi criticii din domeniu.

Distribuţia spectacolului, regizat de Dan Tudor, este una de excepţie: Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Dragoş Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru, Andrei Duban şi Dan Tudor.

Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Arhivarul Chirică este un impătimit al curselor de cai. Această pasiune îl face să cumpere o mârtoagă şi să piardă, în urma pariurilor facute, nu numai banii dar şi încrederea soţiei şi a tuturor celor de care, într-un fel sau altul, depinde soarta sa şi a copiilor săi. O comedie clasică româneasca, un amestec de satiră, idealism si gravitate.

Farmecul deosebit al interpretării actorilor, comicul absurd dar și de situaţie al autorului George Ciprian, precum și rafinatul desen regizoral al lui Dan Tudor fac din „Omul cu mârțoaga” un spectacol încântător, un motiv minunat de a veni la teatru!

Biletele s-au pus în vanzare la Casa de cultură. Pretul unui bilet este de 25 lei. Informaţii suplimentare la telefon 0734228926.
Mai nouă Mai veche