Vatra Dornei: Telefon furat de la locul pentru fumat al unui restaurant

La 21.01.2017, ora 18.03, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o tânără de 18 ani, din comuna Mălini, despre faptul că, în timp ce se afla într-un restaurant din municipiul Vatra Dornei, persoane necunoscute i-au sustras un telefon.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în restaurant a ieșit din local la fumat cu un tânăr, a uitat telefonul pe masa exterioară a clădirii, persoane necunoscute sustrăgându-l.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi la vedere în vehicule bunuri de valoare, genţi, borsete, bunuri electronice, aceste gesturi constituindu-se în adevărate invitaţii deschise la furt. De asemenea, recomandăm supravegherea atentă a bunurilor atunci când vă deplasaţi în anumite localuri publice, mall-uri sau alte locuri cu aflux sporit de persoane.
Mai nouă Mai veche