Vicovu de Sus: O localnică beată la volan a lovit o bătrână pe bicicletă și a fugit de la locul accidentului

La data de 02.01.2017, în jurul orei 17.46, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Calea Cernăuţi, pe raza oraşului Vicovu de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat faptul că la data de mai sus, în jurul orei 17.00, o femeie, de 37 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcţia comunei Vicovu de Jos spre comuna Straja, a acroşat o femeie, de 60 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe marginea părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers. În urma acroşării, biciclista a căzut pe partea carosabilă, iar conducătoarea auto nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior identificată la domiciliul ei.

În urma accidentului rutier femeia de 60 de ani, acuza dureri în zona spatelui şi dureri de cap, aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde medicii au constatat faptul că aceasta nu prezintă leziuni în urma producerii accidentului rutier şi a fost declarată clinic sănătoasă.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Victima a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche