VIDEO Câmpulung Moldovenesc: Accident pe Calea Bucovinei provocat de un șofer care a depășit pe interzis



La 08.01.2017, în jurul orei 18.15, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un tânăr de 22 de ani, din comuna Fundu Moldovei, s-a angajat în depăşirea autovehiculelor care circulau în faţa sa, deşi această manevră era interzisă prin indicator rutier, ocazie cu care, pe fondul vizibilității reduse ca urmare a ninsorii viscolite şi a carosabilului acoperit cu zăpadă, a tamponat în partea din spate autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Neamţ, angajat în efectuarea regulamentară a virajului la stânga, pentru a pătrunde pe o stradă și care, a fost proiectat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un podeţ.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 42 de ani şi a soţiei acestuia, o femeie de 35 de ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturismul.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche