Câmpulung Moldovenesc: Accident pe Calea Bucovinei, la intersecție cu strada Nicolae Iorga

La 18.02.2017, ora 05.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, în apropierea intersecției cu strada Nicolae Iorga, o femeie de 42 de ani din localitate, a pătruns pe sensul opus cu intenția de a efectua o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fără să acorde prioritate, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, a unui bărbat de 45 de ani din Câmpulung Moldovenesc, pasager în autoturismul condus de aceasta și a doi bărbați de 25 și 35 de ani, ambii din județul Iași, pasageri în celălalt autoturism.
Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nici una nu a rămas internată.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.