Dolhasca: Un șofer beat s-a izbit într-o căruță, pe DJ 208E, la Budeni

La data de 02.02.2017, ora 18:35, un conducător auto, de 46 de ani, din orașul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 208 E, pe raza satului Budeni, orașul Dolhasca, a intrat în coliziune față în spate cu atelajul hipo condus de un bărbat, de 68 de ani, din comuna Lespezi, județul Iași, care se deplasa în aceeași direcție de mers și nu era echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 63 de ani, din comuna Lespezi, județul Iași, pasageră în atelajul hipo, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Căruțașul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală”.
Mai nouă Mai veche