Mălini: Accident mortal pe DJ 209ALa data de 14.02.2017, ora 20.18, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă, pe DJ 209A, la ieșirea din localitatea Mălini, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Fălticeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, decesul unei tinere de 25 de ani, rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani și a unei minore de 3 ani, toate din municipiul Fălticeni, pasagere în autoturism, care au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.