Suceava: Bunuri furate dintr-o mașină lăsată cu portierele deschise

La 06.02.2017, ora 16.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din orașul Frasin, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoutilitara parcată în apropierea unui magazin din municipiul Suceava, unde lucrează.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 06.02.2017, în jurul orei 16.00, a făcut curăţenie în interiorul autoutilitarei, lăsând deschise portierele din spate, după care, a intrat în magazin pentru a servi niște clienți, persoane necunoscute au spart un geam și au sustras din interior o borsetă cu diverse bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 500 lei. Pe timpul cercetărilor, borseta a fost identificată și restituită victimei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a locuinţelor, hoţii profitând în majoritatea cazurilor de neglijenţa proprietarilor în luarea măsurilor de protecţie. Se recomandă de asemenea asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi autoturismelor!
Mai nouă Mai veche