Suceava: Tamponare provocată de un șofer beat la intersecția străzilor Mircea Șeptilici și Mihail Sadoveanu

La 31.01.2017, ora 16.02, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe strada Mircea Șeptilici din localitate, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului, se află sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 31.01.2017, ora 15.55, un localnic de 58 de ani a condus autoturismul pe strada Mircea Șeptilici, iar la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani, tot din municipiul Suceava, cele două vehicule tamponându-se.
Conducătorul auto de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Conducătorul auto de 58 de ani, vinovat de producerea accidentului și aflat în stare de ebrietate, a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche