Udești: Bunuri furate dintr-o locuință. Hoții au intrat pe geamul de la baie

La 05.02.2017, ora 07.00, Secţia 1 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată de un bărbat de 31 de ani, din comuna Udești, despre faptul că, în seara zilei de 04.02.2017, în jurul orei 23.45, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a uitat un geam de la baie deschis, în seara zilei de 04.02.2017, în jurul orei 23.55, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras obiecte de uz personal, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a locuinţelor, hoţii profitând în majoritatea cazurilor de neglijenţa proprietarilor în luarea măsurilor de protecţie. Se recomandă de asemenea asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor
Mai nouă Mai veche