Accident mortal la Dumbrăveni. Patru persoane au fost rănite și un copil a murit după ce o tânără s-a răsturnat cu mașina pe drumul Dumbrăveni - Verești

La 19.03.2017, ora 21.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, pe direcția Dumbrăveni către Verești, o tânără de 24 de ani, din comuna Dumbrăveni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, a unui minor de 9 ani și a unui tânăr de 18 ani, rănirea gravă a unei minore de 16 ani și decesul unui minor de 14 ani, pasageri în autoturism, rude între ele, toți din comuna Dumbrăveni.
Victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, cei trei răniți ușor nefiind internați.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche