Bogdănești: Localnic beat și fără permis s-a accidentat cu mopedul pe DC 13

La 22.03.2017, ora 07.30, în timp ce conducea mopedul înregistrat pe DC 13, pe raza comunei Bogdănești, un localnic de 31 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a căzut pe carosabil și s-a accidentat, după care, a plecat de la locul faptei la domiciliu, fiind preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche