Boroaia: Un șofer beat s-a luat la bătaie cu un localnic

La data de 25.03.2017, ora 20.40, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ”S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 41 de ani, din comuna Boroaia, despre faptul că, a fost victima unei agresiuni.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 25.03.2017, în jurul orei 20.10, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 13 din comuna Boroaia, victima a avut un conflict spontan cu un tânăr de 19 ani din aceeași localitate, care, l-a lovit cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, i s-au acordat și îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.
În cauză s-au întocmit 2 dosare penale, bărbatul de 41 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, iar tânărul de 19 ani pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, ce vor fi soluționate procedural.
Mai nouă Mai veche