Cajvana: Bătrân înșelat cu 6.500 de lei de o falsă angajată E.ON

La 20.03.2017, ora 14.05, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată de un localnic de 66 de ani, despre faptul că, în cursul zilei, o femeie necunoscută i-a sustras din locuinţă suma de 6.500 lei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 20.03.2017, în jurul orei 13.00, victima, aflată în stare de ebrietate, a fost abordată de o femeie necunoscută care s-a recomandat ca fiind angajata unei societăți comerciale de distribuție a energiei electrice și care, i-a adus la cunoștință faptul că, figurează cu un debit pentru neplata energiei, respectiv suma de 1.500 lei.
Astfel, victima s-a deplasat într-o anexă a locuinței și a revenit cu actul de identitate și suma de bani restantă, după care, a plecat într-o altă anexă, ocazie cu care, profitând de neatenția acesteia și de starea euforică în care se afla, femeia necunoscută i-a sustras suma de 5.000 lei și a plecat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt” și „înșelăciune”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autoarei și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.
Tuturor celor care au de făcut diverse reparaţii în gospodărie, le recomandăm să angajeze firme autorizate şi să nu se încreadă în preţul mic oferit de aceste persoane.

În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!
Mai nouă Mai veche