Câmpulung Moldovenesc: Localnic beat cu permisul suspendat depistat la volanul unei mașini fără ITP și RCA, pe strada Calea Transilvaniei

La 20.03.2017, în jurul orei 00.53, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc, a oprit pentru control pe strada Calea Transilvaniei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 21 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat din 15.03.2017, iar autoturismul are I.T.P.-ul și asigurarea R.C.A. expirate.
Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”, fiind aplicate sancțiunile contravenționale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare ale autoturismului.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.