FOTO Cărți oferite de polițiști cu ocazia Zilei Poliției Române

În perioada 20 – 23 martie 2017, am fost onoraţi să avem alături sute de tineri care au ales să sărbătorească împreună cu noi 195 de ani de ,,lege și onoare”. Le mulţumim tuturor! La mulți ani, Poliția Română! - ,,La mulţi ani comunitate suceveană!”

Poliţiştii au organizat, premergător Zilei de 25 martie – Ziua Poliţiei Române, activităţi care să implice un număr cât mai mare de tineri şi să le arate acestora ce înseamnă mândria de a fi poliţist şi de a te dedica comunităţii.

,,Porţile” IPJ Suceava s-au deschis în această perioadă pentru zecile de copii care au participat la ,,Ziua Porţilor Deschise”. În total 200 de copii au participat la workshop-uri interactive , au vizionat filme educative şi au savurat demonstraţiile cuprinzând exerciţii de luptă desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Expoziţia de arme organizată de Serviciul Arme, Muniţii, Substanţe Periculoase i-a captivat pe cei mici care au putut vedea de aproape şi atinge piesele de armament, fiindu-le totodată explicate efectele distructive ale acestora şi pericolul reprezentat de utilizarea neautorizată.

De asemenea, copiii au admirat demonstraţiile câinilor de urmă şi a celor specializaţi în detectarea explozibililor şi a substanţelor interzise.

Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, i-au încântat pe cei mici cu demonstraţii de prindere şi imobilizare a infractorilor.

Copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, pentru cei mici fiind organizate concursuri educative.

De asemenea, o activitate deosebită s-a desfăşurat la nivelul oraşului Dolhasca, copiii din unităţile de învăţământ primind cărţi donate de poliţişti.

Poliţiştii au donat peste 200 de cărţi bibliotecii şcolare, scopul acţiunii fiind stimularea tinerilor pentru a frecventa cursurile şcolare, a se dezvolta profesional şi personal.













Mai nouă Mai veche