Frătăuţii Noi: Localnic depistat fără permis la volan în Vuliva le-a dat poliţiştilor date false

La 16.03.2017, întrucât existau suspiciuni cu privire la identitatea conducătorului auto oprit pentru control la 10.03.2017, pe DC Vuliva din comuna Frătăuții Noi, de o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și sancționat contravențional pentru lipsa documentelor, polițiștii au continuat cercetările și au stabilit faptul că, acesta a declarat în fals datele sale de stare civilă, acestea aparținând fratelui său.
Astfel, la 16.03.2017, în jurul orei 14.10, tânărul a fost identificat de polițiști pe raza comunei Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu o autoutilitară, fiind condus pentru cercetări la Postul de poliție Frătăuții Noi.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,fals privind identitatea”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche