Incendiu la o gospodărie în localitatea Ilișești

Incendiu la o gospodărie în localitatea Ilișești
05.03.2017, ora anunțării la 112 - 1:06

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Ilișești.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la două anexe și la acoperișul casei de locuit (P+1+M), existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:15.
Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, acoperișul unei anexe (sală de agrement) pe 120 de metri pătrați și o altă anexă, în totalitate, pe o suprafață de 180 de metri pătrați. Flăcările au degradat planșeul și pereții camerelor aflate la mansarda locuinței, precum și de la o cameră de la etaj.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție, care prezenta defecțiuni.
Din fericire, nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al sălii de agrement, cu bunurile aferente.


Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ

Niciun comentariu

Un produs Blogger.