Milişăuţi: Accident în lanţ provocat de un şofer beat la volan

La data de 09.03.2017, ora 19.23, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2H, în orașul Milișăuți, datorită stării de ebrietate în care se afla, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din comuna Straja.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani a fost proiectat frontal în autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din orașul Milișăuți.
Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 41 de ani, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, pentru bărbatul de 30 de ani și cel de 41 de ani și de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 51 de ani, vinovat de producerea accidentului, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.