Minoră lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

La data de 24.03.2017, ora 18.45, în timp ce traversa strada Petru Rareș din municipiul Suceava, pe marcajul pietonal, o minoră de 16 ani, din comuna Bosanci, a fost acroșată de un autoturism care circula din sens invers. În urma impactului, minora a fost proiectat pe asfalt suferind leziuni în zona membrelor, ocazie cu care, conducătorul autoturismului a oprit, a coborât și a întrebat minora dacă este bine, după care, s-a urcat din nou la volanul autoturismului și a plecat de la fața locului.
După accident, minora s-a deplasat la domiciliu, unde a relatat mamei sale cele întâmplate, fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Rutier Suceava, în vederea identificării autorului și a vehiculului implicat în evenimentul rutier.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.