Neculai Floriștean, viceprimarul din Valea Moldovei, depistat transportând cherestea fără acte și cu permisul suspendat

La 14.03.2017, în jurul orei 11.10, o patrulă din cadrul Postului de poliție Valea Moldovei a oprit pentru control pe DC 177C din localitate, autoutilitara condusă de Neculai Floriștean, de 43 de ani, viceprimarul comunei, care transporta cantitatea de 15,31 m.c. cherestea de esență răşinoase, fără documente legale.
În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu amendă în cuantum de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, confiscarea cantităţii de 15,31 m.c. cherestea răşinoase în valoare de 7.000 lei şi indisponibilizarea la sediul poliției a autoutilitarei în valoare de circa 5.000 de euro.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 43 de ani nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche