Sucevean „îmbrăcat” în țigări, depistat în Vama SiretÎn data de 01 martie 2017, în jurul orei 15.30, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul PF Siret, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a identificat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, în spatele tonetei destinată pentru controlul documentelor, o persoană de sex masculin.
Aceasta intenţiona să evite controlul de frontieră pentru a intra fraudulos în ţară deoarece avea asupra sa produse accizabile peste plafonul vamal.
Bărbatul a fost condus la sediul sectorului unde a fost identificat ca fiind Ilie B., de 47 ani, domicilit pe raza judeţului Suceava.
În urma unui control amănunţit au fost descoperite în bagajele personale şi ascunse pe corp 250 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi doi litri băuturi spirtoase.
Întreaga cantitate de produse accizabile a fost ridicată în vederea confiscării iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a fronteirei de stat şi contrabandă, iar la final urmează a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.