Trafic întrerupt temporar în Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani



Reprezentanții C.F.R. au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că traficul feroviar pe ruta Dornești-Vadul Siret, între România și Ucraina, se întrerupe temporar, pentru a se efectua lucrări de întreținere pe teritoriul ucrainean la terasamentul căii ferate.

Drept urmare, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației vă aduce la cunoștință că începând cu data de 22.03.2017, începând cu ora 09.00, traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicșani a fost sistat temporar, până la remedierea situației. În acest sens, I.T.P.F. Sighetu Marmației recomandă cetățenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la granița cu Ucraina.

Conducerea I.T.P.F. Sighetu Marmației ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne, urmând ca la reluarea circulației de către partea ucraineană să informăm participanții la traficul transfrontalier.

Radu Lungu
Purtator de cuvant al ITPF Sighetu Marmaţiei
Mai nouă Mai veche