Ulma: Păcănele şi monitoare pentru pariuri sportive, distruse de un localnic

La 09.03.2017, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că, în seara de 08.03.2017, o persoană de sex masculin, a distrus 3 aparate pentru jocuri de noroc, precum și 2 monitoare pentru pariuri sportive, amplasate în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ulma, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.
La 10.03.2017, în urma continuării cercetărilor în cauză, a fost identificată persoana care a provocat distrugerile, ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Ulma. În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză s-a conturat și comiterea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, astfel că, s-a dispus prin ordonanță extinderea cercetărilor și cu privire la săvârșirea acestei fapte.
Astfel, la 10.03.2017, agresorul a fost identificat și condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.03.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.