Vatra Dornei: Angajat al firmei de gunoi bătut de un localnic

La 20.03.2017, ora 16.08, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o localnică de 43 de ani, despre faptul că, un bărbat necunoscut a intrat fără drept în locuința sa.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 20.03.2017, în jurul orei 14.00, un localnic de 59 de ani, angajat al unei societăți comerciale, aflat în timpul serviciului, s-a prezentat la domiciliul femeii pentru a-i înmâna înștiințările de plată, ocazie cu care, a fost invitat în interior și lovit cu un obiect contondent de concubinul femeii, un localnic de 40 de ani, care i-a sustras din buzunar suma de 10 lei, după care, a încuiat ușa pe interior și nu i-a mai permis acestuia să plece din imobil.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tâlhărie”,„lipsirea de libertate în mod ilegal” și „lovirea sau alte violențe”, suspectul de 40 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
Ulterior, la 21.03.2017, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vatra Dornei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, inculpatul fiind reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
Mai nouă Mai veche