Vicovu de Sus: Bunuri furate dintr-o locuinţă

La data de 08.03.2017, ora 10.55, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, în perioada 24.02.-08.03.2017, persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței unui bărbat de 47 de ani din localitate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță, în perioada 24.02.-08.03.2017, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în anexa locuinței victimei și au sustras scule electrice și unelte mecanice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)
Mai nouă Mai veche