647 de sancțiuni aplicate de polițiști în cadrul acțiunilor desfășurate în perioada 7-9 aprilie pentru asigurarea climatului de siguranță publică pe perioada sărbătorilor de Florii

Peste 300 de poliţişti, au acţionat zilnic la nivelul judeţului în perioada 07 – 09.04.2017, desfăşurând acţiuni de control şi filtre rutiere pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost aplicate 647 de sancţiuni contravenţionale din care 64 pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi 29 pentru nereguli de natură economică.
În urma acţiunilor dispuse nu au fost înregistrate acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, sucevenii petrecând Floriile în siguranţă.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 265.160 lei. De asemenea, au fost confiscate produse din carne, peşte dar şi alte produse în valoare totală de peste 3500 lei.

Siguranţa rutieră a fost prioritatea poliţiştilor suceveni. Toate echipajele dotate cu aparatură radar şi aparatul laser TrueCam au fost prezente pe drumurile naţionale, europene şi judeţene. Din fericire, în această perioada nu s-a înregistrat nici un eveniment rutier grav, neînregistrându-se accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav.

Pentru siguranţa traficului rutier au fost aplicate 526 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză.
Pentru abaterile la regimul rutier au fost reţinute 41 de permise de conducere.
Acţiunile de prevenire şi combatere vor continua şi în perioada următoare în contextul apropierii Sărbătorilor Pascale.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.