Capu Câmpului: Un șofer beat s-a izbit cu mașina în mai mulți puieți de arbori

La 23.04.2017, în jurul orei 18.30, un bărbat de 76 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177C, la km 2+600 m, în exteriorul localității Capu Câmpului, având direcţia de deplasare Valea Moldovei către Gura Humorului, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la stânga, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă spre partea dreaptă, unde a intrat în coliziune frontală și laterală cu mai mulți puieți de arbori.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului și transferat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” şi „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche