Conflict aplanat de jandarmi

Miercuri, 26 aprilie 2017, în jurul orei 20.00, membrii unei patrule de jandarmi, care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona străzii Anastasie Crimca din municipiul Suceava, au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între trei bărbaţi.

La vederea jandarmilor, unul dintre aceştia, identificat ulterior ca fiind P. Petru, în vârstă de 30 de ani, din comuna Ipoteşti, a încercat să părăsească zona în care a avut loc conflictul, acesta fiind urmărit şi imobilizat în scurt timp de către jandarmi.

În cadrul verificărilor s-a constatat faptul că în timp ce fraţii, D.A. de 20 ani şi D.S., de 27 ani, ambii din localitatea Bosanci se certau în stradă, P. Petru, care se afla în trecere prin acea zonă, a intervenit pentru aplanarea conflictului. Intervenţia acestuia i-a deranjat pe cei doi fraţi care i-au cerut bărbatului să nu se amestece într-o problemă care nu-l priveşte.

După intervenţia jandarmilor, D.A. și D.S. au reclamat faptul că P. Petru a folosit asupra lor un spray iritant lacrimogen, după care l-a înjunghiat în braţ şi în picior pe unul dintre aceştia.

La faţa locului jandarmii au găsit, ascuns în gardul viu de pe marginea străzii, un cuţit.

Cele trei persoane au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava pentru consultaţii.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice, iar P. Petru a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice
Mai nouă Mai veche