Frătăuții Noi: Localnică beată la volan a provocat un accident rutier

La data de 13.04.2017, ora 01.00, în timp ce executa serviciul, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești s-a sesizat despre faptul că, la intersecția DJ 178C cu DJ 291A, din localitatea Frătăuții Noi, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în care a fost implicat autoturismul condus de o femeie de 40 de ani, din localitate și autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Arbore.
Din primele cercetări, polițiști au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, tânărul de 20 de ani, a efectuat un viraj la dreapta, încălcând axul drumului, moment în care, a acroșat autoturismul condus din sensul opus de femeia de 40 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 20 de ani și de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru femeia de 40 de ani, căreia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche