Stulpicani: Un tânăr beat i-a furat mașina fratelui său și s-a plimbat prin comună

La data de 10.04.2017, ora 20.05, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, un tânăr ce nu deține permis de conducere, a sustras un autoturism și-l conduce pe raza comunei Stulpicani, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat pe raza comunei Stulpicani, pe o uliță înfundată, autoturismul sustras și un tânăr de 22 de ani, din orașul Frasin, aflat în stare de ebrietate, despre care, fratele său de 25 de ani, din aceeași localitate, a afirmat că i-a sustras autoturismul din curtea locuinței și l-a condus pe drumurile publice.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche