Sucevița: Scule electrice și alte bunuri furate din locuința unui rădăuțean plecat în străinătate

La 31.03.2017, ora 13.13, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din locuința unui bărbat de 58 de ani din municipiul Rădăuți, situată în comuna Sucevița.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță și de faptul că, imobilul nu era locuit, victima fiind plecată în străinătate, în perioada 13.03.-31.03.2017, prin forțarea ușii camerei centralei, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice şi alte bunuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă montarea unor sisteme de securitate în cazul deţinerii unor locuinţe aflate în construcţie sau a unor imobile care nu sunt locuite în permanenţă. Persoanele care pleacă la lucru în străinătate sunt sfătuite să manifeste o atenţie sporită şi să dispună măsuri minime de siguranţă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.