Țigări ascunse în portierele unui autoturism, depistate în PTF Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în portierele unui autoturism, aproximativ 300 pachete de țigări ce urmau să ajungă pe piața neagră din zonă.

În data de 10 aprilie 2017, în jurul orei 02.35, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Ionel C., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România.
Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele autoturismului, cantitatea de 282 pachete de ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.
Ţigările în valoare de 353 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan
Mai nouă Mai veche