Vama: Accident provocat de un șofer beat

La 08.04.2017, ora 19.05, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în comuna Vama, o femeie de 27 de ani din localitate, a fost acroșată de un autoturism aflat în depășire și al cărui conducător auto nu a apreciat corect distanța laterală, după care, bărbatul a parcat mașina într-o stație de alimentare cu carburant din zonă.
Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto implicat în tamponare ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche